Världens Största Kanin

Brittisk polis är på jakt efter tjuvar som stulit världens största kanin. Kaninen Darius togs från ägarens trädgård i Stoulton i mellersta England och polis vädjar till.


3 Populara Kaninraser Kaniner

Det var under lördagskvällen som den 129 centimeter långa Darius försvann från sitt hem.

. - Han är den största kaninen i historien säger matte Annette Edwards. Världens största kanin enligt Guinness Rekordbok har blivit stulen. De 10 största Kaninraserna flamländska jätten bild.

Det är en titel han verkligen förtjänar. En belöning på 1 000 pund är nu utlyst för att 129 centimeter långa Darius ska hittas. Darius en gigantisk kanin med en längd på över en2 meter och en vikt på 22 kg Det är officiellt den största kaninen i världen.

Det var under lördagskvällen som Darius försvann från sitt hem. Rasen skall ha stora köttiga öron som är minst 16 cm långa helst. Titeln är hotad av sin son Jeff Vem har nått.

Vissa människor teoretiserar att denna ras skapades genom att korsa belgiska kaniner med jätte. En riktigt söt bjässe. Världens största kanin har stulits.

Brittisk polis är på jakt efter tjuvar som stulit världens största kanin. Världens största kanin bor nämligen i Tyskland men är av rasen belgisk jätte. Varje månad äter han 360 morötter 30 äpplen och 15 kålhuvuden.

Väger upp till och ibland över 20 pounds den flamländska jätten är den största kaninrasen i världenvärlden. Kaninen Darius väger mer än 20 kilo. De kan till och med vara intresserade av att skaffa världens största kanin.

Världens längsta och även prisbelönta kanin Darius tros ha blivit stulen. Den flamländska jätten är den största kaninrasen i världen efter vikt. Han är med i Guinness bok.

Darius är ungefär en meter och 30 centimeter lång. Det undrar poliserna i Storbritannien. Kaninen Ralph bor i brittiska Uckfield och är stolt innehavare av titeln Världens största kanin.

Den Belgiska jättekaninen är både söt. För den prisbelönta kaninen Darius som med sina 129 cm är världens längsta kanin - tros ha blivit stulen. Belgisk jättekanin eller Belgisk jätte är världens största kaninras.

Den gigantiska gnagaren ägs av tysken Hans Wagner och bor hemma hos honom i Berlin. Kaninen Darius togs från ägarens trädgård i Stoulton i mellersta England och polis vädjar till. Har någon sett världens största kanin Darius.

Då är det en Belgisk jätte de bör skaffa. Han är bara ett år gammal med redan för. Kaninen Darius med ägaren Annette Edwards.

Brittisk polis är på jakt efter tjuvar som. Kaninen Darius togs från ägarens trädgård i Stoulton i mellersta England och polis vädjar till allmänheten om tips kring stölden som genomfördes på lördagskvällen. Den kan väga över 10 kg men idealvikten ligger vid 7-9 kilo.


Kaniner My Animals


Europeisk Kanin Wikipedia


Belgisk Jatte Gotlands Djurpark


Lina Moen


Kaninraser Lar Dig Mer Om Raser


Vad Kan Du Om Kaniner Ett Quiz Hos Mixquiz


Varldens Storsta Kaniner Sa Underbart Ar Det Att Leva Med Dessa Kramgoda Kompisar Lol Expressen


Den Storsta Kaninen I Varlden Videoman


Varldens Storsta Kanin Stulen Gp


Svenskt Masterskap For Kaniner P4 Ostergotland Sveriges Radio


Kanin Fran Living Nature Forskarfabriken


Dodligt Kaninvirus Sprider Sig I Sverige Svt Nyheter


Varldens Storsta Kanin I Roblox Youtube


Livets Lilla Mirakel Molly Harkaniner Ifokus


Har Ar Saffran Min Forsta Rexhona Sjobergs Kaniner Facebook


Kaninraser


Belgisk Jatte Kanin Ifokus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel